3 Ağustos 2012 Cuma

Slowtürk

Slow türk, Türkiyenin en sevilen slow müzik yayını kategorisindeki radyodur. Eğer sizlerde slow müzik dinlemek istiyorsanız, slow türkü mutlaka dinlemelisiniz. Sitemizden 24 saat kesintisiz olarak dinleyebilirsiniz. Slow müzik türünde oldukça fazla dinlenen bir diğer radyo kanalıda Radyo Time‘dır.

Slow Türk

Hakkında Bilgiler
Slow müzikleri en iyi şekilde çalan slow türk, başarısına devam ediyor.1992 yılında ulusal yayın yapan Power FM ile sektöre adım atan Power Group, art arda her biri kendi kulvarının lideri olan Radyo-Tv kanallarını kurarak hızla büyüdü.Power Fm’in gördüğü büyük ilgi, Slow Türk, Slow Türk ve Fenomen radyolarının, 2003 yılında ise Slow Türk TV’nin açılmasını sağladı.

Türkiye’de slow müzik dendiğinde akla gelen ilk radyodur.Slow Türk internet üzerinden dinlenebilmektedir.Her geçen sene kendi üzerine birşeyler koyarak radyo yayınına devam etmiştir.Slow türk adını duymamış olmak neredeyse imkansız.

Kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği ilklerle ve teknolojik yeniliklerle standartları belirleyen Power Group, bugün içinde radyo ve Tv stüdyolarının bulunduğu 1.200 metre karelik binası ve 160 çalışanıyla Türkiye’de müzik yayının lideri olmayı sürdürüyor.
SlowTürk

İletişim Bilgileri
Adres : Doğan TV Center Bağcılar 34204 İstanbul / Türkiye
Telefon : 0212 413 53 11
Rezervasyon E-mail : rezervasyon@radyod.com
Ticari Ünvan : Rapsodi Radyo ve TV Yayıncılık A.Ş.
Yayın Lisans Bilgisi : Ulusal (R1)
Yayın Ortamları : Karasal, internet, uydu
Sorumlu Müdür : Sema Emek
Slow Türk

Frekans Bilgileri
İstanbul 95.3
Ankara 95.3
İzmir 97.4
Adana 98.5
Antalya 93.2
Bursa 88.1
Çorlu 95.3
Eskişehir 93.0
Gaziantep 107.3
Mersin 87.9
Konya 94.5
Yalova 95.3
Balıkesir 88.0
Bu frekanslar doğrultusunda Slow Türk ü dinleyebilirsiniz.Yada radyo dinleme sitemizden online olarak dinleyebilir ve radyoyu yorumlayabilirsiniz. Slow türk dinle, en güzel slow müziklerin yer aldığı radyo kanalı burada CD kalitesinde sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder